Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F07%2Flikewomangr meghan markle mallia

Sun-kissed balayage: Οδηγίες για κάθε απόχρωση από την colourist της Meghan Markle

Screenshot 20220213 213802 com.huawei.photos 1

26 Ιούλ 2022

Καθώς η Δούκισσα του Σάσεξ Meghan Markle πέρασε αυτή την εβδομάδα κάνοντας κομψές εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη με τον πρίγκιπα Χάρι, ήταν μια υπενθύμιση ότι η Δούκισσα έχει τα περιζήττα μαλλιά που όλες θα θέλαμε να έχουμε.

Πέρα από τις κομψές ενδυματολογικές επιλογές της η δούκισσα τραβάει κάθε φορά επάνω της τα βλέμματα, για το χρώμα των μαλλιών της.

Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στην κομμώτρια της που δεν είναι άλλη από την Kadi Lee η οποία μάλιστα, ήταν πίσω και από το φλογερό κόκκινο της Julia Roberts. Η καταξιωμένη λοιπόν στον χώρο της σε συνεργασία με την μακροχρόνια φίλη της και πλέον συνεργάτη της Myka Harris, έχει δημιουργήσει ένα στούντιο ομορφιάς και ευεξίας το Highbrow Hippie, στην Βενετία της Καλιφόρνια όπου μαζί με την συνιδρύτρια της, την Myka, αποτελούν τον νούμερο ένα μέρος για το λεγόμενο sun-kissed balayage το οποίο προτιμά και η δούκισσα του Σάσεξ.

Το μυστικό πίσω από το εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα; Όπως λέει και η Lee στόχος της είναι να διατηρήσει το φυσικό χρώμα στο εσωτερικό της τρίχας, με ανεπαίσθητες παρεμβάσεις, κυρίως για να μην απαιτείται πολύ συντήρηση του χρώματος και της τεχνικής μεταγενέστερα. Η ίδια υποστηρίζει την λογική του less is more και εξομολογείται ότι «το καλοκαίρι προορίζεται για να περάσεις χρόνο με οικογένεια, γνωστούς και φίλους και πάνω από όλα με τον εαυτό σου. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν θες να περάσεις ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών σου διακοπών στο κομμωτήριο και  να συντηρείς διαρκώς το μαλλί σου». Σωστά μας τα λέει η Lee.

Έτσι λοιπόν η Kadi Lee σου έχει τον απόλυτο οδηγό προκειμένου να πετύχεις το απόλυτο sun-kissed εφέ στα μαλλιά σου ανάλογα με το χρώμα τους.

1| Ξανθό

Αυτό που επιλέγει η Lee να κάνει στο ξανθό μαλλί, είναι να το μετατρέψει σε κάτι πιο φυσικό. Σαν να έχει ανοίξει μόνο του από τον ήλιο. Άλλωστε αυτή είναι και η λογική της συγκεκριμένης τεχνικής. Η ίδια συμπληρώνει «προσθέτω σταδιακά ανταύγειες σε κάθε ραντεβού επιτρέποντας με τον τρόπο αυτό το φυσικό ή δημιουργημένο χρώμα να καθιερωθεί και να χρησιμοποιηθεί ως φόντή η αυτό που ονομάζουμε καμβά, έτσι οι ανταύγειες φαίνονται πιο έντονα και δίνουν κίνηση στο μαλλί».

2| Καστανό

Όσον αφορά τις καστανές αποχρώσεις, η colourist τονίζει: «οι ζεστοί πλούσιοι, χρυσαφένιοι τόνοι είναι αυτό που χρειάζεται κάθε μελαχρινή τις ηλιόλουστες καλοκαιρινές ημέρες. Οι αποχρώσεις αυτές τονίζουν το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του αλλά πάντα κινούμαστε στην φιλοσοφία του less is more οπότε δεν θέλουμε και πάρα πολύ έντονες αποχρώσεις». Η στρατηγική που ακολουθεί είναι να κάνει ορισμένα highlights στις πελάτισσες της μια η δυο φορές τον χρόνο. «Τα πιο σκούρα και ζεστά μαλλιά αντανακλούν το φως και συνεπώς τους δίνουν την απαραίτητη λάμψη κυρίως τους πιο κρύους μήνες».

3| Μαύρο

Σε τόσο σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο οι συμπληρωματικοί τόνοι είναι απαραίτητοι. Η ειδικός, αναφέρει: «Οι κοπέλες με μαύρο μαλλί πρέπει να επικεντρώνονται σε καστανές ανταύγειες διατηρώντας την απόχρωση έως και 3 τόνους πιο ανοιχτή το πολύ». Αυτό είναι και το μυστικό πίσω από το όμορφο χρώμα της δούκισσας του Σάσεξ. Στόχος είναι το αποτέλεσμα να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσικό σε κάθε απόχρωση μαλλιού που έχουμε ως φόντο.

4| Κόκκινο

Η τεχνική του sun-kissed είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Lee όταν γίνεται λόγος για κόκκινο μαλλί. Αυτό που έχει ως στόχο για ακόμα μια φορά είναι η δημιουργία κίνησης. Η ίδια καταφέρνει και πετυχαίνει τον στόχο της μέσα από την διαδικασία την οποία ακολουθεί, και το αποτέλεσμα είναι υγιή, λαμπερά μαλλιά που κάθε γυναίκα ονειρεύεται να έχει.

Τι λέτε σας βοηθήσαμε να αποκτήσετε τα μαλλιά που ονειρεύεστε για το καλοκαίρι;

Περισσότερα tips για τα μαλλιά διαβάστε εδώ!

Είμαι φοιτήτρια και σπουδάζω στο Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών. Η αγάπη μου για την μόδα και την ομορφιά είναι γεγονός, και ανυπομονώ για αυτό το όμορφο ταξίδι, φυσικά με την δική σου παρέα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

RECENT

RELATED