Συλλογή Παιδικών Ρούχων από τη Givenchy


20 Απρ 2017

ΜΕΤΑ από το καλοκαίρι όπου τα μικρά μας το πέρασαν μέσα στα φωτεινά χρώματα τωνswatch, προβλέπουμε ότι θα είναι σχεδόν έτοιμα για την σκοτεινή και σκούρα έναρξη της πρώτης παιδικής συλλογής της Givenchy. Αν και έχουμε τα πρώτα δείγματα από το συγκεκριμένο brand (παρά τα κομμάτια που δημιουργήθηκαν από πρώην καλλιτεχνικούς διευθυντές όπως Riccardo Tisci για τα δύο παιδιά της Kim Kardashian), το λανσάρισμα έρχεται πριν από την άφιξη των νέων δημιουργικώνhelmer, Clare Waight Keller.

Με τυπικά κομμάτια Givenchy – συμπεριλαμβάνονται τα τζιν, τα jogging παντελόνια, τα πουλόβερ και μπλουζάκια – η γκάμα θα περιλαμβάνει επίσης «εικονικά κομμάτια σε“mini-me”εκδόσεις» για παιδιά ηλικίας από νεογέννητα έως 12 ετών.

givanci kids clothes 002

H «επιλογή υψηλής ραπτικής ψάχνει για ειδικές περιπτώσεις» θα πρέπει να κρατήσει τους μικρούς ευτυχισμένους, ακόμη και μετά την αναχώρηση του θείου Riccardo – όπως και το μεγάλο εύρος της προσφοράς: περίπου 130 κομμάτια σε όλα – 60 για τα κορίτσια, 40 αγόρια και 30 για τα μωρά.

givanci kids clothes 003

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από τον Ιούλιο μέσω της ιστοσελίδας Givenchy.com – οι τιμές κυμαίνονται από €80 έως €300.

 

 

givanci kids clothes 004

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue