Skip to main content
likewomangr sinedfxi fedez ccbab2ba

Η πρώτη συνέντευξη του Fedez μετά τον χωρισμό του με την Chiara Ferragni: «Ελπίζω να βελτιωθεί το κλίμα ανάμεσά μας για τα παιδιά»

Το ιταλικά μέσα καλύπτουν εδώ και μήνες αυτό που είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα νέα στη χώρα: τον χωρισμό της Chiara Ferragni και του Fedez.

Η influencer και επιχειρηματίας και ο ράπερ, ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της ιταλικής σκηνής, έδωσαν τέλος στη σχέση τους τον Φεβρουάριο, μετά από οκτώ χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά μαζί.

Οι πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα ήταν, ωστόσο, συγκεχυμένες: αν και τα μέσα ενημέρωσης περίμεναν τον χωρισμό, και διάφορες συμπεριφορές και των δύο το αποδεικνύουν, η Ferragni σε συνέντευξή της μίλησε για μια «κρίση» ισχυρότερη από άλλες προηγούμενες. Τώρα είναι η σειρά του μουσικού να πει τη δική του αλήθεια, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό.

Ο Μιλανέζος ράπερ ήταν ο νέος καλεσμένος του προγράμματος «Belve», που παρουσιάζει η Francesca Fagnani στο RAI, το ιταλικό δημόσιο κανάλι. Μια ώρα πολυαναμενόμενης συνέντευξης στην οποία απάντησε σε κάθε είδους ερωτήσεις σχετικά με τη συναισθηματική και οικογενειακή του κατάσταση και στην οποία έδωσε ένα κάπως διαφορετικό όραμα από αυτό που είπε η Ferragni πριν από μερικές εβδομάδες.

Πώς έφτασε στον χωρισμό με την Chiara Ferragni

Τα λόγια του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι ο χωρισμός έχει όντως συμβεί, αν και συνεχίζει να αναφέρεται στη Ferragni ως σύζυγό του «επειδή νομικά εξακολουθεί να είναι». «Ό,τι κι αν συμβεί, η Chiara θα είναι πάντα η μητέρα των παιδιών μου και θα είναι πάντα η γυναίκα της ζωής μου», εξήγησε. Επίσης επισημαίνει ότι η σημερινή του σχέση με την influencer δεν είναι ιδιαίτερα καλή. «Ελπίζω να χαλαρώσει το κλίμα, για χάρη των παιδιών μας», είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος πρόσφατα είχε δημόσια αντιπαράθεση με την πρώην σύντροφό του, αφού συναντήθηκαν ξανά στα γενέθλια της κόρης του.

 


Ο Fedez μίλησε επίσης σε βάθος για τους παράγοντες που οδήγησαν στο τέλος της ιστορίας του έρωτά τους, η οποία ξεκίνησε το 2016 με τους δυό τους να παντρεύονται στη Σικελία το 2019. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις διαφορετικές κρίσεις που έχει αντιμετωπίσει το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, στις οποίες οι κακές στιγμές διαδέχονται η μία την άλλη, ανάμεσα στην ασθένεια του μουσικού ή στις διάφορες διαμάχες γύρω από την εικόνα της Chiara. Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια και δυστυχώς δεν καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε».

Οι διαδοχικές δημόσιες αντιπαραθέσεις γύρω από τις ενέργειες και τις συνεργασίες της μητέρας των παιδιών του είχαν προφανή αντίκτυπο στην οικογενειακή τους κατάσταση. Η λεγόμενη «υπόθεση Μπαλόκο» επηρέασε καθοριστικά την κρίση του πρώην ζευγαριού. «Φυσικά και δεν το πήρα καλά στην αρχή», παραδέχεται, επισημαίνοντας ότι η ίδια δεν ενήργησε κακόπιστα σε αυτή την πλοκή για ψεύτικες φιλανθρωπικές δωρεές σε διαφημιστικές ενέργειες και επισημαίνοντας την ευθύνη της ομάδας της.

H παρουσιάστρια έθιξε τέλος και το αν υπήρξε λόγος απιστίας που να αφορά το επικείμενο διαζύγιό του. Ο ράπερ αντέδρασε και είπε χαρακτηριστικά: «Είναι για γέλια, μέχρι να παντρευτώ έλεγαν ότι είμαι γκέι, αλλά τώρα που χώρισα, μου αρέσουν οι γυναίκες; Εκπλήσσομαι με το πόσο χαλαρά το συζητάει ο κόσμος. Έτσι απλά, από το πουθενά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDEZ (@fedez)

cover photo instagram/@gentesettimanale

RELATED