Skip to main content
likewomangr VIKOS eaa44b59

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος μάς παρακινεί να δώσουμε αίμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

«Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα» και με αυτό το μότο, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος υποστηρίζει για 14η χρονιά την εθελοντική αιμοδοσία, ως το ύψιστο δώρο αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

 Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, στις 14 Ιουνίου, στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων για την σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Με το μότο «Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα», το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος μας προτρέπει να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας το ύψιστο δώρο αγάπης, ένα αγαθό που είναι σε ανεπάρκεια και ο μόνος παραγωγός του είναι ο άνθρωπος. Ένα πραγματικό και το πιο ουσιαστικό δώρο ζωής, καθώς δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά από την ίδια την ζωή.

Με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και προσέγγιση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος διαδίδει το μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς, υπενθυμίζοντας ότι «το αίμα σώζει ζωές» και μόνο η ευαισθησία μας για τον συνάνθρωπο μπορεί να το προσφέρει σε επάρκεια. Ο σκοπός δεν είναι άλλος από το να ενισχύσει τον εθελοντισμό και να μας ευαισθητοποιήσει για τη συμμετοχή όλο και περισσότερων εθελοντών αιμοδοτών, που μετατρέπονται σε πολύτιμους συνοδοιπόρους της ζωής. Έτσι, πραγματοποιεί καμπάνια ενημέρωσης σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης), για να διαδώσει το μήνυμα ανθρωπιάς και τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

H εθελοντική αιμοδοσία για το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, αποτελεί την κορωνίδα των δράσεων στο πρόγραμμα «Ο Β-οίκος της ζωής μας», ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα πρωτοβουλιών με επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Με το βλέμμα στραμμένο σε όσους έχουν ανάγκη, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, έχει ξεκινήσει από το 2010 τις εσωτερικές εθελοντικές αιμοδοσίες με απαρέγκλιτη

συνέπεια. Με την συνολική συμμετοχή των εργαζόμενων της εταιρείας, μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο έχουν συγκεντρωθεί 1.064 φιάλες αίμα από τις συνολικά 41 αιμοδοσίες. Συμπληρωματικά, «αγκαλιάζοντας» με κάθε τρόπο την εθελοντική αιμοδοσία, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος έχει προσφέρει μια κινητή μονάδα αιμοληψίας στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων και τρία ειδικά οχήματα, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, για την ασφαλή μεταφορά φιαλών αίματος στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ).

@vikosofficial #Vikos

 Λίγα λόγια για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων:

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, ιδρύθηκε το 1990 και πρόκειται για μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ηγετική θέση και δραστηριότητα που επεκτείνεται στους τομείς της εμφιάλωσης και παραγωγής φυσικού μεταλλικού νερού & αναψυκτικών, καθώς και πωμάτων και preforms. Η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 260 στρέμματα ιδιόκτητων εκτάσεων, 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή και 33 πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής με δυναμικότητα 537.700 φιάλες/ώρα.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο των εμφιαλώσεων με το φυσικό μεταλλικό νερό  «Βίκος» το no1 προϊόν της εταιρείας. Όλα ξεκινούν στην προστατευόμενη περιοχή NATURA, τον πανέμορφο πυρήνα όπου βρίσκεται το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου.

Το 2014, η εταιρεία επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της στην κατηγορία των αναψυκτικών, παρουσιάζοντας τα αναψυκτικά «Βίκος», με φυσικό μεταλλικό νερό και χυμό από ελληνικά φρούτα. Έκτοτε, η συγκεκριμένη κατηγορία αναπτύσσεται συνεχώς με αφετηρία το 2014 και την προσθήκη αναψυκτικών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, την οποία διαδέχτηκε το λανσάρισμα της Βίκος Cola Zero Sugar και του Βίκος Pink Grapefruit, δύο προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, τα οποία συστήθηκαν στο κοινό το 2021 και 2022 αντίστοιχα.

Στο χαρτοφυλάκιο της Ηπειρωτικής Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ανήκουν επίσης το φυσικό μεταλλικό νερό  «ΥΑΣ» και το φυσικό μεταλλικό νερό  «Μιτσικέλι».

Κεντρικός άξονας της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η δέσμευσή της στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, εφαρμόζοντας άριστα συστήματα ποιοτικού ελέγχου σε όλη την αλυσίδα παραγωγής της.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED