To TheNextU έρχεται στην ζωή μας για να σταματήσουμε να επιβιώνουμε και να μάθουμε να ζούμε!

Νέο Σεμινάριο 4 εβδομάδων με θέμα την Κατάθλιψη

Σε μια περίοδο που η ψυχολογία μας δοκιμάζεται συνεχώς με νέες προκλήσεις και πρωτόγονες συνθήκες που επιτάχυνε η πανδημία του κορωνοϊού, η Κέλλυ Ιωάννου και η Ξένια Κούρτογλου δημιούργησαν το TheNextU, με εξειδικευμένες σπουδές ψυχολογίας, εγκληματολογίας και ψυχοθεραπείας, με πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη ανθρώπων και με κοινό όραμα ένα καλύτερο κόσμο, με περισσότερους συνειδητούς, υπεύθυνους και ευτυχισμένους ανθρώπους.

To TheNextU είναι ένα community που δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας και επιστρέφει ξανά με νέα δράση, την διεξαγωγή Webinars Series – Σεμινάρια 4 Εβδομάδων.

Στα Σεμινάρια του TheNextU θα παρουσιάζονται θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους εφήβους, τους νέους, τους γονείς, αλλά και γενικότερα την κοινωνία μας, θέματα που χαρακτηρίζουν την εποχή μας και που είναι σημαντικό να τα γνωρίζουμε, να αποδεχτούμε την ύπαρξή τους και να μάθουμε πρακτικά πώς να τα αντιμετωπίζουμε.

Ξεκινώντας από τον Νοέμβριο του 2020 με πρώτη θεματική το “Άγχος & Αβεβαιότητα”, συνεχίζουμε με άλλα 6 εξειδικευμένα Webinar Series από 4 δίωρα webinars το καθένα. Τα 4 δίωρα webinars για κάθε θεματική θα διεξάγoνται κάθε Δευτέρα 7-9 μμ και οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούν διαδικτυακά. Στα διαδραστικά αυτά σεμινάρια, θα παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά του κάθε φαινομένου ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να το αντιληφθούν στην δική τους ζωή, θα αναλύονται οι πιθανοί κίνδυνοι και οι αθέατες πλευρές, θα προσφέρονται πρακτικές μέθοδοι αντιμετώπισης και πληθώρα πραγματικών παραδειγμάτων. Επίσης, σημαντικό μέρος θα αφιερώνεται σε live συζήτηση πραγματικών περιστατικών και πώς αντιμετωπίζονται, δίνοντας έτσι και ένα δείγμα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει μια live συνεδρία με ειδικούς.

Για το 2020 – 2021 τα προγραμματισμένα Webinar Series είναι τα εξής:

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ : 14.12, 21.12, 28.12, 4.1.2021
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ : 18.1, 25.1, 1.2, 8.2.2021
ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ : 22.2, 1.3, 8.3, 15.3.2021
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ/ΕΠΙΡΡΟΗ SOCIAL : 29.3, 5.4, 12.4, 19.4.2021
BULLYING / ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ : 17.5, 24.5, 31.5, 7.6.2021
ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ / ΕΘΙΣΜΟΙ : 21.6, 28.6, 5.7, 12.7.2021

Κάποιες φορές όταν λες «είμαι οκ», απλά χρειάζεσαι κάποιον να σε κοιτάξει στα μάτια, να σε πάρει μία αγκαλιά και να σου πει:
«ξέρω ότι δεν είσαι οκ»!

Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου ξεκινάει το δεύτερο Σεμινάριο 4 εβδομάδων του «TheNextU» με θέμα την κατάθλιψη. Μερικές φορές, όλοι χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια για να ενώσουμε τις τελείες και να προχωρήσουμε μπροστά! Αν νιώθετε ότι είτε εσείς προσωπικά, είτε κάποιος δικός σας άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, κάντε εγγραφή σήμερα στη νέα σειρά Webinars ψυχικής υγείας του «TheNextU», και δείτε τη ζωή σας να αλλάζει.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή με ένα κλικ!

Το κόστος συμμετοχής για κάθε Σεμινάριο 4 Εβδομάδων, είναι στην ειδική τιμή early bird στα 75 ευρώ / άτομο για όσους κάνουν προεγγραφή έως 7 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, ενώ για όσους κλείσουν την συμμετοχή τους την τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη είναι 100 ευρώ / άτομο. Όσοι συμμετέχουν σε περισσότερα από ένα Webinar Series θα έχουν μόνιμα την προνομιακή τιμή!

Με την παρακολούθηση του κάθε κύκλου σεμιναρίων της κάθε θεματικής παρέχεται σε όλους τους συμμετέχοντες ένα e-book συγγραφή από τις δημιουργούς με πολύτιμες γνώσεις, συμβουλές και πρακτικά εργαλεία αντιμετώπισης του κάθε θέματος, 4 φύλλα εργασίας, προσωπικό τεστ αξιολόγησης, ονομαστική βεβαίωση παρακολούθησης, καθώς και πολλά αποκλειστικά bonus materials με εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες πρακτικές συμβουλές.

Δείτε περισσότερα για το νέο Webinar Series με θέμα την Κατάθλιψη

Διαδώστε το και ελάτε στο community του The Next U.

Για να σταματήσουμε να επιβιώνουμε και να μάθουμε να ζούμε !

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue