Το Βράδυ Που Ο Τζόνι Ντεπ «Καθοδήγησε» Την Μαρία

H Μαρία καθόταν εδώ και τρεις ώρες στο ίδιο σημείο λες και κάποιος μάγος αλλοτινής εποχής την είχε καταραστεί να μην το κουνήσει ρούπι από την ανοιχτή ντουλάπα. Οι κόρες των ματιών τις έμοιαζαν με εκείνες των γυάλινων ματιών που”κοσμούσαν” συνήθως τις κούκλες γνωστών θρίλερ. Ήταν σε τόσο χάλια ψυχολογική κατάσταση που και τον”Τσάκι, την κούκλα του Σατανά” να έβλεπε να ξεπηδάει από κάποιο συρτάρι δεν θα της έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, μπορεί να επιδίωκε και μια παρηγορητική αγκαλιά του! Η Μαρία είχε βιώσει την υπέρτατη προδοσία, με το κέρατό της να υπερβαίνει σε ύψος και τον ίδιο τον Όλυμπο.

Με οργή σηκώθηκε κάποια στιγμή από το πάτωμα, αρκετά είχε ανακαλύψει! Το κουτί μέσα στο οποίο ο σύζυγός της έβαζε δήθεν έγγραφα έκρυβε υλικό που άγγιζε τα όρια του πρόστυχου! Φωτογραφίες σε άσεμνες στάσεις, προφυλακτικά,και μια κιλότα σε διαστάσεις φάλαινας σίγουρα δεν παρέπεμπαν στην χαρτούρα που εκείνος ισχυριζόταν ότι περιείχε το περίφημο κουτί. Η”όρκα”με την οποία διατηρούσε κρυφό δεσμό ήταν η γειτόνισσα του απέναντι διαμερίσματος, η οποία είχε μπει ουκ ολίγες φορές στο σπίτι της. Πού να ‘ξερε η Μαρία τι παιζόταν πίσω από την γυμνασμένη πλάτη της, πού να’ξερε!

Με αργό βηματισμό προχώρησε προς το σαλόνι, κάτι έπρεπε να κάνει για να ηρεμήσει. Σαν λάτρης του κινηματογράφου που ήταν αποφάσισε να δει κάποια ταινία. Η συλλογή που διέθετε ήταν αξιόλογη, μόνο που εκείνη την στιγμή δεν είχε καμία απολύτως όρεξη να ψάξει κάποια συγκεκριμένη ταινία κι έτσι άφησε την τύχη να κάνει την επιλογή. Σφαλίζοντας τα πρησμένα από το κλάμα μάτια της, τράβηξε ένα ντι βι ντι από το ράφι.

“Ο Ψαλιδοχέρης” μουρμούρισε καθώς καθόταν απέναντι από την τηλεόραση.

“Mary why are you so sad baby? Δες εμένα και τα μαγικά μου χέρια, ψαλιδίζουν τα πάντα, το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ, φτάνει να βρεις την δύναμη ….”

Η Μαρία αναστατώθηκε, μα πώς ήταν δυνατόν να ακούει τον Ντεπ να της λέει κάτι τέτοιο; Πήρε δυό βαθιές ανάσες και συνέχισε να παρακολουθεί την ταινία. Σιγά μην έδινε βάση στα παιχνιδίσματα του θολωμένου της μυαλού!

“Mary θα σε μαλώσω sweetheart,why don’t you listen to me? Ψαλίδια δεν έχεις στο σπίτι σου; Έλα τώρα καρδούλα μου, κομμώτρια είσαι,Jesus δηλαδή! Δεν νομίζεις ότι ο μοιχός άνδρας σου κουβαλάει κάτι περιττό ανάμεσα στα …πόδια του; Μα τι περιμένεις; Do it like me…. κάνε”σωστή” χρήση των ψαλιδιών σου!”

Τρεις ώρες μετά

“Μαράκι τι σε έπιασε και τροχίζεις μες τα άγρια μεσάνυχτα τα ψαλίδια σου, περιμένεις πελάτισσα; Έλεος έλα να ξαπλώσεις !”

“Έγινε Γιαννάκη μου,σήμερα έχω “κέφια”. Προτείνω να μην φορέσεις το εσώρουχό σου… 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue