Φέτος Του Αγίου Βαλεντίνου Κάνουμε Δώρο Βιβλία!

Η δράση Love2read2gether μια πρωτοβουλία της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά και απευθύνεται σε όλους: παιδιά, εφήβους, ενήλικες, φίλους, συγγενείς, σε ερωτευμένους και μη.

Απευθύνεται σε όσους αγαπάμε!

Με κεντρικό μήνυμα Καμία απόλαυση δεν διαρκεί όσο ένα βιβλίο, η δράση φιλοδοξεί να προσκαλέσει το κοινό, βιβλιόφιλο και μη, να μπει με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, σ’ ένα βιβλιοπωλείο και να διαλέξει το βιβλίο που θα δωρίσει στο αγαπημένο του πρόσωπο.

Χαρίζουμε βιβλία και δείχνουμε πως το βιβλίο μπορεί να εκφράσει την αγάπη μας με τον καλύτερο και διαχρονικότερο τρόπο!

Επικοινωνήστε τη δράση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας #love2read2gether και ακολουθήστε τη σελίδα τηςδράσηςστο facebook. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue