Skip to main content
likewomangr programma gymnastikis e53f5b92

5 tips για να παραμείνεις συνεπής στο πρόγραμμα γυμναστικής σου

Εσύ πόσο συνεπής μπορίες να παραμείνεις στο πρόγραμμα γυμναστικής σου;

Η συνέπεια είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της επιτυχίας, πέρα από τη διάθεση για σκληρή δουλειά και το κίνητρο..που πολλές φορές το χάνουμε. Το κοινό γνώρισμα των επιτυχημένων ανθρώπων είναι η συνέπεια σε αυτό που κάνουν, ή η πειθαρχία αν σας αρέσει περισσότερο. Κάθε μέρα είναι διαφορετική και πολλές από τις μέρες του χρόνου μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις, είτε καλές είτε κακές, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν τη ρουτίνα μας και να μας βγάλουν από το πρόγραμμα μας.

Παρακάτω, σας έχουμε μαζέψει κάποιες πολύ χρήσιμες συμβουλές για να καταφέρετε να είστε συνεπείς στην εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικής σας και να το εντάξετε ως συνήθεια στην καθημερινότητα σας.

1| Ετοιμάστε τα ρούχα της προπόνησης μία μέρα πριν. Η προνοητικότητα βοηθάει πολύ στην να πετύχουμε το στόχο μας. Όταν ξέρουμε ότι τα ρούχα μας είναι έτοιμα και μας περιμένουν, έχουμε μία δικαιολογία λιγότερη στην να χάσουμε τη συνεδρία της άσκησης μας.

2| Εξοικειωθείτε με την προετοιμασία γευμάτων. Όταν έχετε οργανώσει τα γεύματα σας από πριν θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να μη παραλέιψετε γεύματα, πράγμα πολύ σημαντικό όταν γυμνάζεστε. Η συνέπεια στην εβδομαδιαία σας γυμναστική με τα κατάλληλα γεύματα θα σας δώσει περισσότερη ώθηση και κίνητρο στο να είστε 100% συνεπής.

3| Αναδιαμόρφωσε τους στόχους σου. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος βαριέται πολύ εύκολα και χρειάζεται νέα ερεθίσματα συνεχώς. Η νέα στοχοθέτηση ανά διαστήματα μας βοηθά στο να μην επαναπαυόμαστε και να κυνηγάμε συνεχώς κάτι νέο. Έτσι, αυξάνονται οι πιθανότητες να μείνουμε πιστοί στο πρόγραμμα γυμναστικής μας.

4| Βρες διαφορετικά είδη γυμναστικής που σου αρέσουν. Σίγουρα δε θα σου αρέσει μόνο ένα είδος γυμναστικής, αλλά περισσότερα, αρκεί να ψάξεις, να ρωτήσεις, να μη φοβάσαι να δοκιμάσεις. Μπορείς να συνδυάσεις τη γυμναστική στο σπίτι με παραδοσιακούς χορούς το σαββατοκύριακο ή μάθημα χορού λάτιν με την κολλητή σου για κάτι πιο διασκεδαστικό.

5| Δεσμεύσου στην καλύτερη σου φίλη για τους στόχους που θέτεις κάθε μήνα. Μοιράσου τους στόχους και τις εμπειρίες σου κάθε εβδομάδα με έναν από τους αγαπημένους σου ανθρώπους και ζήτα τους υποστήριξη ώστε να επιτυχείς το μηνιαίο σου στόχο. Η δέσμευση μας σε ένα αγαπημένο μας άτομο αυξάνει τις πιθανότητες προσκόλλησης μας σε μία νέα συνήθεια και μας βοηθά να μη τα παρατάμε εύκολα. Άλλωστε, το περιβάλλον μας είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Οι παραπάνω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να μείνεις πιστή στο στόχο γυμναστικής που έχεις βάλει. Η ομάδα του lyb.gr είναι εδώ, ώστε να σε υποστηρίξει με υπηρεσίες άσκησης και health coaching, ώστε να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον επιτυχίας και προσκόλλησης σε νέες συνήθειες, που θα γίνουν τρόπος ζωής.

Διαβάστε όλα μας τα άρθρα εδώ!

Το lyb.gr είναι εδώ να σε στηρίξει, παρέχοντας εξειδικευμένα προγράμματα γυμναστικής στο  σπίτι για γυναίκες. Μέσα από τα πιο πρωτοπόρα προγράμματα functional training και πιλάτες, μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει σε σένα και την προσωπικότητα σου, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με ένα μισάωρο περπάτημα τη μέρα μετά τη δουλειά ή πριν αρχίσει η μέρα σου. Ο συνδυασμός αυτών των τύπων γυμναστικής σε συνδυασμό με ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής θα αποτελέσουν τα κατάλληλα εργαλεία απώλεια βάρους αλλά και επίτευξης μακροπρόθεσμης υγείας και ευεξίας. Τι λες; Είσαι έτοιμη να αρχίσεις αυτό το μοναδικό ταξίδι βελτίωσης της υγείας σου μέσω της σωστής διατροφής και άσκησης; Το σώμα σου θα σε ευχαριστεί γι αυτό.

photo credtis unsplash

lybgr

Η ομάδα του love your body

Όραμα μας μέσα από εδώ είναι να υποστηρίξουμε κάθε γυναίκα να αγαπήσει το σώμα της, να το φροντίσει και να γίνει η καλύτερη εκδοσή του εαυτού της. Μέσα από μία πληθώρα προγραμμάτων διατροφής, άσκησης και συμπεριφορικής παρέμβασης θα μπορέσεις να αγαπήσεις και να φερθείς στο σώμα σου όπως του αξίζει. Σε περιμένουμε στην παρέα μας!

RECENT

RELATED