Αυτές Οι Ασκήσεις Θα Σας Βοηθήσουν Να Αντιμετωπίσετε Τις Ενοχλήσεις Στη Μέση

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη μέση σας ή νιώθετε περιστασιακά μικροενοχλήσεις, ακολουθήστε ένα απλό πρόγραμμα ασκήσεων για την ενδυνάμωση της ευαίσθητης αυτής περιοχής.

Η προπόνηση δεν πρέπει να αφορά μόνο τους κοιλιακούς, όπως συμβαίνει συχνά. αλλά να περιέχει ασκήσεις ενδυνάμωσης και κινητικότητας για τους ραχιαίους. 

Οι ασκήσεις των ραχιαίων μαζί με ασκήσεις κοιλιακών,θα σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τον πυρήνα του σώματος σας, συντελώντας στη σωστή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια της καθημερινής σας δραστηριότητας. Έτσι, η περιοχή αυτή θα είναι έτοιμη να δεχτεί επιβαρύνσεις από διάφορες απρόσεκτες ή λαθεμένες κινήσεις, προστατεύοντας τη μέση σας από τραυματισμούς.

Μην ξεχνάτε όμως, πάντα να κάνετε και τις κατάλληλες διατάσεις μετά από τις ασκήσεις.

Για σήμερα λοιπόν σας έχω ετοιμάσει ένα βίντεο με ασκήσεις για να δυναμώσετε τους ραχιαίους σας,το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα στρώμα.

Είμαι πάντα στην διάθεση σας, για ότι απορίες έχετε!

Νατάσα Φιλαΐτη, Pilates,Yoga, Bodybalance & Personal Trainer

Υπήρξα αθλήτρια ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής. Έτσι ξεκίνησε η αγάπη μου για το Fitness. Σπούδασα χορό, πιλάτες και γιόγκα, και η αγάπη μου έγινε και το επάγγελμά μου. Διδάσκω πάνω από 25 χρόνια με στόχο τη σωματική, ψυχική και πνευματική ευεξία των μαθητών μου. Μ’ αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και πιστεύω ότι ένας δάσκαλος δεν παύει ποτέ να είναι μαθητής, γι’αυτό πάντα παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue