Τι Φέρνει Η Νέα Σελήνη Στον Υδροχόο Σήμερα

Από τον Γιώργο Πανόπουλο

-ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ στις 15ο 45´του ΥΔΡΟΧΟΟΥ-
(4 Φεβρουαρίου, 23:05´)

Πρόκειται για μια αισιόδοξη, ανοιχτή στις ευκαιρίες, θετική κατά βάση νέα Σελήνη.

Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Ερμής στον Υδροχόο κάνουν εξάγωνο (δηλαδή ερχόμαστε αντιμέτωποι με μία ευκαιρία που μπορούμε ή δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κερδίσουμε ό,τι χρειαζόμαστε, έχουμε ανάγκη ή επιθυμούμε) με τον Δία στον Τοξότη. Με άλλα λόγια μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου ευκαιρίες ή το σύμπαν μπορεί να φέρει μπροστά σου. Στο συγκεκριμένο εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ ζωδίων αέρα και νερού η ευκαιρία είναι πιθανότερο να πέσει στα πόδια σου.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν δεν είσαι σε θέση να αρπάξεις την ευκαιρία τότε το εξάγωνο μπορεί να συμβολίζει ένα έντονο γεγονός που δημιουργεί χώρο στη ζωή σου για νέες επιλογές. Τα εξάγωνα είναι γεγονότα αλλά αυτά τα γεγονότα δεν είναι από μόνα τους σημαντικά. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να κοιτάξεις πίσω από το γεγονός και να αναρωτηθείς: «Ποια πόρτα ανοίγει τώρα που δεν ήταν ανοιχτή πριν από το γεγονός;»

Αυτή η νέα Σελήνη επίσης βρίσκεται στο μεσοδιάστημα του Κρόνου που κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα υπενθυμίζοντας ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και ρεαλιστική προσέγγιση. Δεν υπάρχει σύντομος και γρήγορος δρόμος στην επιδίωξη των στόχων- η υπομονή και η αυτοπειθαρχία να παραμερίσεις το βραχυπρόθεσμο κέρδος για μακροχρόνια κατάκτηση είναι ευφυΐα και κατανόηση των ρυθμών της ζωής. Από την άλλη πλευρά μπορεί να είσαι εσύ που μπορείς να βοηθήσεις πρακτικά κάποιον/ους να υλοποιήσουν τις επιδιώξεις τους, ή να τους ενθαρρύνεις.

Επίσης: ο Ουρανός, ο μοντέρνος κυβερνήτης του Υδροχόου κάνει σύνοδο με τον Άρη προσθέτοντας στοιχεία σοκ κι έκπληξης στην εικόνα. Με τους δύο πλανήτες στον Κριό μπορούμε να περιμένουμε γρήγορες κι εκρηκτικές εξελίξεις. Κάποιες από αυτές μπορεί τις έχουμε ανάγκη και να προσευχόμαστε γι΄ αυτές ενώ κάποιες άλλες μπορεί να είναι σοκαριστικές ή απογοητευτικές. Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να θυμόμαστε ότι η αφύπνιση μάς οδηγεί σε νέες αντιλήψεις, νέα οπτική και τοποθετεί τα πράγματα σε νέες βάσεις. Επίσης μας καλεί σε δράση. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue