‘’Σταμάτα τώρα! Κοίταξε τα μάτια τους! Stop Now! Look into their eyes!’’

Η ΠΦΠΟ στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι στα ζώα, ανέλαβε την πρωτοβουλία και την ευθύνη για την δημιουργία οχτώ spots σχετικά με τις κακοποιήσεις, τις εγκαταλείψεις, τις στειρώσεις, τα λεγόμενα ‘’βαρελόσκυλα’’ και τα άγρια ζώα με τον γενικό τίτλο: ‘’Σταμάτα τώρα! Κοίταξε τα μάτια τους! Stop Now! Look into their eyes!’’
 
Η πρωτοβουλία αυτή (μεταξύ των άλλων δράσεων της Ομοσπονδίας) ήταν επιτακτική, εξαιτίας της πολύ άσχημης κατάστασης διαβίωσης των ζώων στην πατρίδα μας, καθώς και των συχνών και πολλές φορές πρωτοφανούς βαναυσότητας περιστατικών κακοποιήσεων, δηλητηριάσεων, εγκατα-λείψεων, θανάτων από ασιτία και άλλου είδους αγριοτήτων σε βάρος τους, από «συνανθρώπους» μας.
 
Το εγχείρημα στηρίχτηκε αποκλειστικά σε εθελοντική εργασία και τα γυρίσματα έγιναν σε χώρο που ευγενικά παραχώρησε η εταιρεία “ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Γεωργία Ζώη – Ευάγγελος Τσιρώνης”.
 
Τα κείμενα, πάνω στα θέματα που υποδείχτηκαν από την Π,Φ.Π.Ο, έχει γράψει η ηθοποιός και σε-ναριογράφος Αννα Αδριανού.  
 
Στα γυρίσματα έλαβαν μέρος, αφιλοκερδώς, οι ηθοποιοί: Άδριανού Άννα, Αλαφούζος Σωκράτης, Ατζολετάκη Γωγώ, Ζώη Γεωργία, Κουνδουράκη Γιώτα,  Κουρεντή Μυριέλα, Λάγκος Κων-σταντίνος, Λούπη Υρώ, Μαρκοπούλου Πηνελόπη, Μιχαήλου Άννα, Σερέτη Νίκη, Τουμασά-του Μαριάννα, Τσάβαλου Κατερίνα, Φιλίνη Ελένη και Χατζηαργύρη Σάννυ Ελένη, οι ποδο-σφαιριστές  Γιαννακόπουλος Στέλιος και Τζόρβας Αλέξανδρος, ο στιχουργός Ιατρόπουλος Δημήτρης και ο τραγουδιστής Κουρκούλης Νίκος. 
 
Σκηνοθέτης είναι ο Τάκης Ζερδεβάς, οπερατέρ ο Παναγιώτης Τσάγκας, οι οποίοι προσέφεραν και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό. Μοντάζ ο Μάκης Φάρος.
 
Το μακιγιάζ επιμελήθηκαν επίσης εθελοντικά οι μακιγιέζ Αλιφέρη Έστερ, Κολάση Μαρία, Πέτροβα Αγγελική και Τζαβάρα Αναστασία από τη Σχολή Freddy Makeup Stage. 
 
Τις αφίσες, τα έντυπα των προσκλήσεων και των θηκών των cd σχεδίασε εθελοντικά η Χριστιάνα Μπεργκ.
 
Τα έντυπα των ευχαριστηρίων σχεδίασε επίσης εθελοντικά η Έφη Τσεκμέζογλου.
 
Την εκτύπωση των εντύπων ανέλαβε αφιλοκερδώς η εταιρεία «ΚΑΜΠΥΛΗ Α.Ε.Β.Ε.» 
 
Η εταιρεία «Super Market Σκλαβενίτης & ΣΙΑ ΑΕΕ» διέθεσε χρηματικό ποσό στην Π.Φ.Π.Ο. για την κάλυψη δαπανών που προέκυψαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης της παρουσίασης των spots.
 
Την επικοινωνία – δημόσιες σχέσεις ανέλαβε εθελοντικά η Μαρκέλλα Καζαμία (Playwalk).
 
Συντονιστής της όλης προσπάθειας από την Π.Φ.Π.Ο, ο Πάνος Καφφές
 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα αναφερθούν από εκπροσώπους της Π.Φ.Π.Ο, μερικά σημα-ντικά θέματα, όπως η προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την Συνταγματική αλλαγή που αφορά στην αντιμετώπιση της Φύσης και των Ζώων. 
 
Επίσης θα δοθούν έντυπα ευχαριστηρίων στους καλλιτέχνες και αθλητές που συμμετείχαν στα spots. 
 
Προσκεκλημένοι σε αυτήν την εκδήλωση θα είναι όλοι οι συντελεστές που έλαβαν μέρος στα γυρί-σματα των spots, μέλη της φιλοζωϊκής κοινότητας, καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, της εκκλησίας και της πολιτείας. 
 
Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue